Alsidig softwareingeniør søges til rumfartsfirma

Jobbeskrivelse

Vi søger en dygtig og alsidig softwareingeniør til følgende arbejdsområder i forbindelse med udvikling og vedligeholdelse af vores rumudstyr: 

  •     Embedded programmering i C
  •     Test og dokumentation

Det er en fordel hvis du også har erfaring med applikationsudvikling i C#/C++

Dine primære opgaver bliver at bidrage til de software-analyse, design, udvikling, vedligeholdelse, test og dokumentation i vores udviklingsprojekter. Derudover vil du aktivt komme til at tage del arbejde med udstyrssupport og mange andre opgaver.

 
 
Erhvervserfaring

Du er faglig dygtig med omfattende software kendskab og forståelse, gerne med praktisk erfaring med applikationsudvikling og/eller embedded systemer. Erfaring fra længere ophold i engelsktalende lande er også en fordel.

Personlige egenskaber

Du er selvstændig og struktureret i din arbejdsform og kan med et godt overblik skelne væsentligt fra uvæsentligt. Du har et godt humør og en veludviklet humoristisk sans. Personligt er du kvalitetsbevidst, systematisk og detailorienteret og når der er fart på, formår du at holde flere bolde i luften, uden at tabe overblikket. Du tager ansvar, er serviceminded, god til at prioritere og er generelt på forkant med opgaverne.

Sprog

Du taler og skriver flydende engelsk

Start dato

Snarest muligt

Arbejdssted

Danish Aerospace Company, Odense

Danish Aerospace Company er en højteknologisk virksomhed, der arbejder med avanceret medicinsk udstyr og andre tekniske områder primært inden for rumfart og andre ekstreme miljøer.

Vores produkter er baseret på mange års specialiseret forskning og udvikling. Dette består i design, integration og anvendelse af såvel nye som etablerede medicinske teknologier til de udfordringer og anderledes betingelser, der findes i rummets vægtløshed. Disse produkter er med til at bringe teknologien fra rumfart, og erfaring fra ophold i rummet, ned på Jorden til gavn for almindelige mennesker.

Danish Aerospace Company beskæftiger ingeniører og teknikere indenfor både mekanik, elektronik og software der leverer avancerede tekniske produkter og teknisk service til vores kunder. Vi specialiserer os i kundespecifikke design, udvikling, produktion, certificering, vedligeholdelse, afprøvning og drift af medicinsk udstyr til bemandet rumfart. Til dato er omkring 3 ton af firmaets udstyr blevet sendt i rummet.

Firmaets kvalitetssystem er certificeret i henhold til BS EN ISO 9001:2015, BS EN 9100:2018 technically equivalent to AS9100D som er den anerkendte standard på området.

Ansøgningsfrist

Ansøgningerne bliver behandlet i den rækkefølge, de kommer ind.

Ansøgning sendes til

Kontaktperson
Søren L. Bendtsen, Software R&D Manager, Telefon 63 10 70 60