Kvalitetsingeniør søges til rumfartsområdet

Jobbeskrivelse

Vi søger hurtigst muligt en dygtig og engageret ingeniør til vedligeholdelse, evaluering og løbende udvikling af vores AS9100 certificerede kvalitetsstyringssystem. Arbejdet omfatter blandt andet: 

 
  • Styring, udvikling og vedligeholdelse af firmaets kvalitetsstyringssystem
  • Periodiske tjek og opfølgning på effektiviteten af systemet
  • Hjælp og kommunikation omkring korrekt implementering af arbejdsprocesser i forbindelse med projektopgaver
  • Intern træning af medarbejdere
  • Sikre compliance i forbindelse med underleverandører og ordre
  • Gennemføre dokumentations review og check
  • Product assurance (PA) i forbindelse med levering af ordrer og afsendelse af udstyr såsom udførsel af inspektioner til verificering
  • PA og inspektioner i forbindelse med indkøb
  • Alt dokumentation foregår på engelsk

Dit primære virke vil være målrettet arbejde med alle grene af det interne kvalitetssikringssystem. Firmaet er certificeret og vedligeholder et system baseret på aerospace standarden AS9100, for at sikre kvaliteten og overholdelse af alle krav fra et strengt standardiseret rumfartsområde. 

Du vil være den primære person på kvalitetssikring i firmaet, med en organisation der også rummer udpegede Internal Auditors til assistance ved periodisk evaluering af systemet. Du vil desuden være vigtig medspiller i at sikre, at kvalitetsstyring og produktudvikling går hånd i hånd.

Afhængig af baggrund, vil du også hjælpe til med opgaver i den respektive afdeling af firmaet der falder indenfor dit ingeniørmæssige fagområde.

Erhvervserfaring

Du er faglig dygtig med gode og brede ingeniør kundskaber og forståelse, gerne med erfaring indenfor udvikling. Du har praktisk erfaring med kvalitetssystemer som ISO9001, eller specifikt AS9100. Du behersker et solidt engelsk og evt. erfaring fra længerevarende ophold i engelsktalende lande anses som et plus.

Personlige egenskaber

Du er selvstændig og struktureret i din arbejdsform, er god til at se helheden i problematikker og kan med et godt overblik skelne væsentligt fra uvæsentligt. Du trives desuden i tværfaglige grupper og deltager med et godt humør og en veludviklet humoristisk sans. Personligt er du desuden kvalitetsbevidst, systematisk og detaljeorienteret. Når der er fart på, formår du at holde flere bolde i luften, uden at tabe overblikket. Du tager ansvar, er serviceminded, god til at prioritere og er generelt på forkant med opgaverne.

Sprog

Du taler og skriver flydende engelsk

Start dato

Snarest muligt

Arbejdssted

Danish Aerospace Company, Odense

Danish Aerospace Company er en højteknologisk virksomhed, der arbejder med avanceret medicinsk udstyr og andre tekniske områder primært inden for rumfart.

Danish Aerospace Company beskæftiger ingeniører og teknikere, der leverer avancerede tekniske produkter og teknisk service til vores kunder. Vi specialiserer os i kundespecifikke design, udvikling, produktion, certificering, vedligeholdelse, afprøvning og drift af medicinsk udstyr til rumfart. Til dato er omkring 3 ton af firmaets udstyr blevet sendt i rummet. 

Firmaets kvalitetsstyringssystem er certificeret i henhold til BS EN9100:2009/AS9100C som er den anerkendte standard på området. (Transition til den nye revision AS9100D er igang). Standarden er en udvidelse til ISO9001 og dækker ikke blot produktionsprocesser, men alle firmaets aktiviteter inkl. management og design.

Ansøgningsfrist

Ansøgningerne bliver behandlet i den rækkefølge, de kommer ind.

Ansøgning sendes til

Kontaktperson
Thomas A. E. Andersen, CEO, Telefon: 63 10 70 17